Uw product in de top van de zoekmachines!

Online Marketing Wat voor idee u ook heeft, u moet het wel kunnen verkopen! Maar liefst 90% van de internetgebruikers maakt gebruik van zoekmachines om informatie te vinden op het internet.

Een goede website is één, maar goed gevonden worden is nóg belangrijker.

Scoren je pagina's minder goed in Google? SEO-keuzes uit het verleden kunnen leiden tot interne concurrentie op uw site. Wat betekent dat voor je keyword rankings en content ranking? Google wordt steeds beter in het inhoudelijk begrijpen van de content op landingspagina's. Daarnaast begrijpt Google ook steeds beter wat zoekers nu precies willen als ze een zoekopdracht intypen. Daarom is zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, niet meer weg te denken uit een goede internet marketingformule.

Uitgangspunten

De merkwaarden en /of product zijn altijd het uitgangspunt. Door te zorgen dat uw product, aanbieding of merk worden getoond bij relevante zoekwoorden, bereikt u meteen de juiste doelgroep. Het uiteindelijk resultaat moet de verkoop stimuleren!

Website testen

Wanneer u besluit om uw website door ons te laten testen, ontvangt u een rapport met meetgegevens van uw product of dienst en haar online aanwezigheid. Wij geven aanbevelingen hoe uw website door uw doelgroep beter gevonden wordt.

Zoekmachines en robots

Wanneer u akkoord gaat met onze aanbevelingen bepalen we een menu- en paginastructuur voor uw website die goed gevonden wordt zoekmachines en haar robots. Door het instellen conversies hebbben we goed inzicht in het gebruik en de online aankopen.

Totaaloplossingen

Een keuze tussen diverse online advertisement instrumenten wordt gemaakt op basis van de huidige online strategie, de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. We helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun internet marketingdoelstellingen en optimaliseren via A/B testen de gewenste conversies voor meer online rendement.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.