Digital Strategisch Marketing Bureau

  • Marketing bureau voor webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie en websites

Online Strategie

Een website, webapplicatie of een online marketing campagne is succesvol wanneer het doel behaald wordt waarvoor het is ontwikkeld.

Lees meer

Digitale Marketing

Traffic, verkoop, naamsbekendheid en goede leads zijn online marketing doelstellingen die u terug wilt zien in uw online activiteiten.

Lees meer

Projectmanager

Online projectmanager media gezocht? De projectmanager is in staat de online marketing van de opdrachtgever breed te inventariseren.

Lees meer

Bemiddeling

Wist u dat 20% van alle internetprojecten niet online komen? Vaak ligt dit aan de communicatie tussen de ontwikkelaar en ...

Lees meer

Facts
Kennis van zaken

Digital marketing en de online verkoop

Traffic, verkoop, naamsbekendheid en goede leads zijn online doelstellingen die u terug wilt zien in uw online marketing activiteiten. Uw online doelstellingen vertalen wij onder meer naar; het ontwikkelen van websites en campagnes, het versterken van uw merk, het realiseren van meer leads en het verhogen van de online verkoop. Door het instellen van diverse conversies hebbben we goed inzicht in het gebruik van de site en de online aankopen van uw klanten. [Lees meer]

Online marketing consultant

Zonder specifieke voorkennis in de online wereld van digitale marketing weet u eigenlijk niet zo goed waar u aan toe bent. Vaak krijgt u te maken met verschillende tussenpersonen en programma's. Deze tussenpersonen bestaan uit ad-netwerken en ad-exchanges (programma's), maar ook uit (re)targetingspecialisten, mediabureau's en diverse meetsystemen. Een Online Media Consultant met veel kennis van zaken is dan belangrijk. Wij adviseren opdrachtgevers over de verschillende marketingtools om campagnes op te zetten met het juiste aanbod.

Online marketeer

De online marketeer is verantwoordelijk voor de online marketing en het campagne management om websites en online advertenties te optimaliseren. In de eerste fase onderzoekt hij of uw doelgroep belangstelling heeft voor uw online producten. Hij inventariseert wie uw online concurrentie is en de huidige online aanwezigheid. Bijvoorbeeld: uw domeinnaam, techniek, hoelang online, unieke teksten, grote van de site. Uiteindelijk zorgt hij ervoor dat de gewenste conversies worden ingesteld en de geschikte online marketing tools worden gebruikt.

Online Projectmanagement

Online projectmanager gezocht? De online projectmanager is in staat de online marketingdoelstellingen breed te kunnen inventariseren. De projectmanager inventariseert voor uw product de marktsegmenten en de consumentengroepen en vertaalt uw wensen en ideeën naar een online marketingplan. De online projectmanager houdt zicht op de uitvoeringsprocessen, het budget en planning(s)ontwikkeling. Hij is, indien gewenst, ook verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de ontwikkeling en de vormgeving.

 

Referenten
Online Strategie
Online Strategie en B2B
Online Marketing Consultants
Online projectmanager

© Copyright 2017 VPP webdesign.