Uw product in de top van de zoekmachines!

Online Marketing Stuur uw bezoeker aan om een actie te ondernemen op uw website! Optimaliseer uw productpagina's om doelen te bereiken die waardevol zijn voor uw bezoeker.

Conversies instellen. Acties van bezoekers bepalen

Wat is het gedrag van een bezoeker op een website? Het is goed mogelijk dat uw website veel bezoekers trekt, maar dat betekent nog niet dat er veel aanvragen binnenkomen voor uw product of dienst. Om inzicht te verkrijgen waarom bezoekers wel of niet een aanvraag doen voor uw diensten zal u website aangepast moeten worden met verschillende acties.

Website optimaliseren

Conversies instellen zorgen ervoor dat uw bezoeker wordt aangestuurd om een actie te ondernemen op uw site. Voorbeelden:
1) aanvragen van een offerte;
2) plaatsen van een bestelling;
3) maken van een afspraak;
4) contact opnemen/leads generen.

Haal meer uit website

Acties plaatsen op uw website brengen u een stapje dichter bij een klant die tot aankoop van uw product of dienst overgaat. Het is belangrijk dat uw website zo veel mogelijk conversies oplevert. Wij kunnen het gedrag van uw website bezoekers analyseren en uw website hiervoor aangepassen.

Meten is weten

De kern van de conversie optimalisatie bestaat uit het antwoord hoe doelstellingen worden behaald. Op welke manier wordt het merk of product versterkt en wat zijn de gebruikers behoeften. Wij stellen conversies in en geven aanbevelingen hoe uw website beter op uw doelgroep aansluit.

Totaaloplossingen

Een keuze tussen diverse online advertisement instrumenten wordt gemaakt op basis van de huidige online strategie, de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wij helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun internet marketingdoelstellingen en optimaliseren d.m.v. A/B testing de gewenste conversies voor meer online rendement.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.