Genereer online inkomsten met uw website!

Online Marketing Samenwerken met anderen om uw online inkomsten te verhogen. Verdien geld met uw website met de commissie van producten van andere bedrijven.

Aanmelden bij een partnerprogramma van een affiliate marketing netwerk

Verdien geld met uw website met de commissie van producten van andere bedrijven. Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij eigenaars van websites (affiliates) advertenties van adverteerders op hun sites plaatsen.

Partnerprogramma's

Een partnerprogramma bij een affiliate marketing netwerk is een manier om meer klanten en meer winst te genereren. Het netwerk werkt als een uitbreiding van uw verkooppunten, en helpt u nieuwe markten voor uw product of dienst aan te boren.

Vergoedingen

Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er zijn diverse mogelijkheden om via uw website een feed per click of per pageview te ontvangen.

Afzetmarkt

Affiliate marketing levert een structurele vergroting van uw afzetmarkt. Er bestaan diverse affiliate marketing netwerken in Nederland. Wilt u meer informatie over een affiliate programma voor uw product of website? Neem dan contact met ons op.

Totaaloplossingen

Een keuze tussen diverse online advertisement instrumenten wordt gemaakt op basis van de huidige online strategie, de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. We helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun internet marketingdoelstellingen en optimaliseren de gewenste conversies voor meer online rendement.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.