Uw advertentie in de top van zoekmachines!

Online Marketing Wat voor idee u ook heeft, u moet het wel kunnen verkopen! Maar liefst 90% van uw klanten maakt gebruik van zoekmachines om informatie te vinden op het internet.

Adwords, bereik uw doelgroep met het inkopen van zoekwoorden en banners

Zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing worden dagelijks door elke internetgebruiker gebruikt om informatie te vinden. Ook bedrijven, het aankopen van producten en diensten worden hier veel mee gezocht en gevonden. Deze zoekmachines bieden ook de mogelijkheid om beeld- en tekstadvertenties rondom de zoekresultaten te plaatsen. Het inkopen van deze advertenties noemen we Zoekmachine Advertising, ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising).

Adwords tekstadvertenties

Adwords advertising betekent het plaatsen van advertenties in de vorm van tekstadvertenties bij diverse zoekmachines of verschillende partner display netwerken. Om hier gebruik van te maken moet u enige kennis bezitten van bijvoorbeeld het Google adwordsprogramma.

Display Advertisement

Display advertising betekent het plaatsen van advertenties in de vorm van banners in alle soorten en maten bij diverse zoekmachines of verschillende partner display netwerken. Om gebruik te maken van display advertisement is enige kennis van het Google Merchant Center en XML noodzakelijk.

Meten is weten

Wanneer u besluit om uw adwordscampage aan ons uit te besteden, ontvangt u elke maand een overzicht van uw product en haar online aanwezigheid. Wij stellen gewenste conversies in en geven aanbevelingen hoe uw website en uw doelgroep beter op elkaar aansluiten.

Totaaloplossingen

Een keuze tussen diverse online advertisement instrumenten wordt gemaakt op basis van de huidige online strategie, de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wij helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun internet marketingdoelstellingen en optimaliseren d.m.v. A/B testen de gewenste conversies voor meer online rendement.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.